Big Data expert

Jij wilt je verder ontwikkelen binnen Big Data en bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Maar wie biedt er de baan, opdracht of werkomgeving die precies matcht met jouw toekomstwensen? Ontdek hoe eenvoudig je die match vindt via het netwerk van Visser & Van Baars. Want jouw skills zijn in trek en wij weten bij wie. Vertel ons wat je zoekt, wij vinden het voor je!

Over BIG DATA

Is Big Data jouw domein? Dan ben jij een kei in het verzamelen, verwerken, analyseren en interpreteren van grote, complexe datasets. Met jouw inzichten verbeter je het bedrijfsresultaat. Hiervoor werk je bijvoorbeeld met Azure, Hadoop en Spark. En zet je AI in voor data-analyse, -voorspelling, en besluitvorming. Big Data skills zijn oa. data-engineering, -analyse, machine learning, kennis van ETL-tools en van data-opslagopties.

Onze aanpak

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één data-specialisme, één type contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welk bedrijf of welke vacature in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven.

Waar kom je te werken

Wij hebben veel interessante Big Data-projecten en vacatures die passen bij jouw skills en wensen. En in een brede range sectoren: van duurzame Energie tot Mkb, van grote financiële organisaties en pensioenfondsen tot poppodia, van overheidsinstantie tot startups en scaleups. Vertel ons in welke werkomgeving jij je thuis voelt, dan vinden we samen snel jouw match.

Populaire Big Data profielen

Data scientist

Als data scientist ben je een analytisch talent met expertise in advanced analytics, machine learning, en AI/ML best practices. Je bent ervaren in Python en relevante libraries, kan overweg met allerlei algoritmes en je kunt aan de slag met verschillende services als Databricks en Sci-Kit Learn (in cloudomgevingen of on-prem). Je vertaalt businessvragen naar datagedreven oplossingen, identificeert kansen, geeft advies en werkt agile.

Data engineer

Als data engineer bouw, implementeer, onderhoud en optimaliseer jij (ETL-)datapipelines. Je zorgt voor een (geautomatiseerde) verwerking en beschikbaarheid van data. Bijvoorbeeld met Azure. Je werkt met tools als Databricks, Hadoop, Spark, SQL en cloud platforms. En hebt sterke programmeervaardigheden, vooral in Python en SQL.

Machine learning engineer

Als machine learning engineer implementeer en train je Data (Science) en/of ML modellen, oa. voor datagedreven inzichten en voorspellingen. Je programmeert in Python of R, beheerst TensorFlow, Docker, Kubernetes en/of Databricks, ontwikkelt data pipelines, en past ML-modellen toe op specifieke bedrijfsvraagstukken.

Ruime keuze uit werkgevers

Van startups tot multinationals, je vindt ze in ons netwerk. Een greep uit onze partners.

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Visser & Van Baars die onvindbare ideale baan of dat onvindbare project binnen Big Data die matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk. We introduceren je en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin.

Consulting

Treed als Big Data specialist in dienst bij Visser & Van Baars en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten.

Meer over Consulting

Werving en selectie

Vind een job in Big Data die past bij jouw ambities, wensen en skills.

Meer over Werving en selectie

INSIGHTS EN EVENTS

Lees hier insights en updates van Visser & Van Baars, over Big Data en op het gebied van Intelligence, Data & Analytics in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.

  • Business Intelligence
  • Insights en events
  • Business Intelligence
  • Insights en events