Creating the future of Intelligence, Data & Analytics

Heb jij ambitie en wil je je verder ontwikkelen als Intelligence, Data of Analytics professional? Deel jouw ambities, vaardigheden en doelen met ons. Visser & Van Baars is er om je gedurende je gehele carrière te begeleiden. Met als doel het ontdekken van optimale kansen en groei voor jou.

Onze 4 expertises

Om jouw zoektocht te versnellen kun je vertrouwen op accountmanagers en recruiters met diepgaande gespecialiseerde kennis van jouw Intelligence, Data of Analytics expertise.

Close

Business Intelligence

Ben je een Business Intelligence specialist? Wil je je verder ontwikkelen? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij bieden de job, opdracht of werkomgeving die precies aansluit op jouw toekomstwensen. Ontdek jouw ideale match binnen het Visser & Van Baars-netwerk.

Business Intelligence
Close

Big Data

Ben jij een Big Data specialist? Wil je je verder ontwikkelen? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij bieden de job, opdracht of werkomgeving die precies aansluit op jouw toekomstwensen. Vind jouw match via het netwerk van Visser & Van Baars.

Big Data
Close

Data Management

Wil jij je verder ontwikkelen als Data Manager? Wil je je verder ontwikkelen? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij bieden de job, opdracht of werkomgeving die precies aansluit op jouw toekomstwensen.  Vind je ideale match binnen het Visser & Van Baars netwerk.

Data Management
Close

Database

Ben je klaar om verder te groeien als Database specialist? Zoek je de perfecte job of opdracht die aansluit bij jouw ambities en wensen? Binnen het solide Visser & Van Baars netwerk vind je deze zo!

Database

Vacatures

in de spotlight

Wat zijn de actuele openstaande Intelligence, Data & Analytics vacatures en projecten via Visser & Van Baars in België? Bekijk het vacatureoverzicht.

Succesvolle samenwerkingen

Profiteer van ons solide netwerk. Open deuren die anders gesloten zouden blijven. Een aantal van onze partners: