Onze 4 expertises

Ben jij een data professional? Dan zijn wij een match! Vind via Visser & Van Baars een vaste job of tijdelijk project binnen Business Intelligence, Big Data, Data Management of Databases. Ons netwerk wacht op jou.

Close

Business Intelligence

Ben je een Business Intelligence specialist? Wil je jouw professionele groei voortzetten en ben je klaar voor de volgende carrièrestap? Wij vinden de uitdaging die perfect bij jou past. Ontdek jouw ideale match binnen het Visser & Van Baars-netwerk.

Business Intelligence
Close

Big Data

Ben jij een Big Data specialist? Wil je je verder ontwikkelen? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij bieden de baan, opdracht of werkomgeving die precies aansluit op jouw toekomstwensen. Vind jouw match via het netwerk van Visser & Van Baars.

Big Data
Close

Data Management

Wil jij je verder ontwikkelen als Data Manager? Ben je klaar voor jouw volgende carrièrestap? Wij vinden de uitdaging die precies bij jou past. Vind je ideale match binnen het Visser & Van Baars netwerk.

Data Management
Close

Database

Ben je klaar om verder te groeien als Database specialist? Zoek je de perfecte baan of opdracht die aansluit bij jouw ambities en wensen? Binnen het sterke Visser & Van Baars netwerk vind je deze zo!

Database
Onze vacatures voor data specialisten
Onze vacatures voor data specialisten

Meer weten? Bekijk onze services

Het draait niet alleen om je skills, maar ook om jouw voorkeuren voor je toekomstige werkplek, het soort team waarin je wilt werken en natuurlijk jouw ambities. Door de tijd te nemen jou goed te leren kennen, kunnen we je koppelen aan de organisatie of opdracht die precies bij jou past. En we bemiddelen elke contractvorm.

Hou je van afwisseling? Kom dan als IT-consultant werken bij Visser & Van Baars of draag als freelancer bij aan projecten bij onze klanten. Een mooie nieuwe vaste job die exact matcht met jouw skills en doelen? Ook die vind je moeiteloos via Visser & Van Baars. Laten we samen je wensen bespreken en aan de slag gaan om je toekomst vorm te geven.